هاست رایگان پایتون

۱. برخلاف پی اچ پی که براش تعداد زیادی سرویس رایگان هست، پایتون خیلی در این زمینه بی بهره بوده و سرویس هایی که این امکان رو بدن که ما بتونیم یه سایت پایتونی رو بدون خرج زیاد راه بندازیم انگشت شمارن. (البته وقتی هم که هزینه بخوایم بکنیم بازم وضع پی اچ پی خیلی بهتره. مثلن با ۳۰ ۴۰ هزار تومن می‌شه – یا می‌شد؟؟؟- ۲۰۰ ۳۰۰ مگابایت هاست تهیه کرد که برای یه سایت وردپرسی از حد نیاز هم بیشتره. اما درمورد پایتون از این خبرا نیست و باید شخصا یه سرور مجازی یا اختصاصی بخرین و خودتون کانفیگ کنید و کارای امنیتی رو انجام بدین و پایتون نصب کنید و … . درکل وضع پی اچ پی در این زمینه خیلی بهتره.)

هاست پایتون رایگان

۲. اینجا چندتا سرویس که این امکان رو می‌دن که بدون هزینه کردن یه سایت پایتونی راه بندازیم، می ذارم:
۲.۱. PythonAnyWhere: این سرویس یه شما امکان انتخاب ورژن پایتون رو‌ می‌ده. بعدشم یه ترمینال لینوکس در اختیارتون می‌‌ذاره که می‌تونین باهاش هر پکیچ پایتونی که خواستین رو نصب کنید. من باهاش جنگو نصب و تست کردم و رضایت بخش هم بود. راستی گیت هم داره و راحتترین راه انتقال فایلای پروژه بهش واسط قرار دادن گیت لب و گیتهابه. البته از SSH هم می‌تونین استفاده کنید. با هر اکانت می‌شه یه سایت راه اندازی کرد که البته یه سری محدودیت داره و اگر از حد خاصی(که چندان هم بالا نیست) بیشتر باشه استفاده از سایت، باید اکانت پریمیوم بخرین که از ۵ دلار در ماه شروع می‌شه.

۲.۲. OpenShift : اوپن شیفت رو ردهت ارائه می‌ده. یه ترمینال سنت او اس دراختیارتون می‌ذاره. از محدودیت‌هاش چیز زیادی نمی‌دونم ولی گویا سرویس نسبتن خوبی می‌ده و به همین دلیل متقاضی هم زیاد داره. بخاطر همین بعد از ثبت نام یه مدتی باید منتظر بمونید توی صف. من پارسال که ثبت نام کردم حدودن یه ماه طول کشید اکانتم اکتیو بشه و وقتی هم که ۳ ماه ازش استفاده نکردم همه چیزو پس گرفتن‌ که بدن به یکی دیگه ؛) اینم بگم که به ایران سرویس نمی‌ده و باید از اون فیـلتر شکن استفاده کنید.

۲.۳. HelioHost. این یکی شاید یکم محدود تر از قبلیا باشه اونم بخاطر این که اینجا خبری از ترمینال نیست دیگه و باید کارا رو از طریق رابط کاربری گرافیکیش انجام بدید. پکیج های قابل استفاده هم محدودن و گویا نمی‌شه آزادانه هرچیزی رو نصب کرد. البته جنگو و فلسک ساپورت می‌شن خوشبختانه. برای دیتابیس هم مای اسکیوال و پستگرس هستن و وب سرورش هم آپاچی.

۲.۴. Bitnami, FriHost, WikiWikiWeb:این سه تا هم هستن که البته هر سه فقط پایتون نسخه ۲ رو ساپورت می‌کنن و شاید نشه زیاد روشون حساب کرد (البته من خودم شخصن همیشه پایتون ۳ رو ترجیح می‌دم و تا مجبور نشم سراغ پایتون ۲ نمی‌رم، شاید برای کسی که ۲ رو ترجیح می‌ده هنوز گزینه خوبی باشه.)

 

۳. این سرویس ها رو از ویکی پایتون پیدا کردم و تجربه خودم در استفاده  وچیزایی که اینور اونور دیدم رو اینجا نوشتم. ولی چیزی که هست اینه که تقریبن یه ساله اون صفحه آپدیت نشده و بعید نیست سرویس جدیدی هم متولد شده باشه. PythonAnyWhere به نظر خودم گزینه خوبی برای تست کردن و داشتن سایت جمع و جوره. اوپن شیفت هم کم طرفدار نداره و گویا می‌شه روش حساب باز کرد. همین دیگه.

رضا کشاورز معتمدی نوشته شده توسط:

رضا کشاورزم و رضا کشاورز، منم :)

4دیدگاه

  1. محمدی
    آوریل 27, 2019
    پاسخ

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. خیلی ممنون از مطالب خوبتون. موفق و سلامت باشید .

  2. پوریا
    اکتبر 25, 2020
    پاسخ

    سلام.ممنون از مطلب مفید و کاربردیتون.من از PythonAnyWhere یه حساب کاربری گرفتم و پروژه ای که داشتم رو ران کردم…پروژه ای که نوشتم روی جدیدترین نسخه پایتون هست(۳.۸.۴)روی این سیستم که ران میکنم ارور کتابخانه میده در صورتی که کتابخانه ها رو نصب کردم.میشه لطفا راهنمایی کنید چکار باید بکنم؟؟سپاس…

    • چک کنید که چندتا نسخه از پایتون هست. هر کدوم احتمالا یه pip داشته باشه. شاید اون پیپ که باهاش نصب می‌کنید،‌برای همون پایتونی که استفاده می کنید نباشه.

      البته این فقط یکی از مشکلات احتمالیه.

  3. می 28, 2021
    پاسخ

    یه مشکل داره اینه که من میخوام واس ربات تلگرام ولی باید از پروکسی استفاده کرد که تور نمیشه روش قرار داد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *